Communieshoots 2024 (wachtlijst)

wachtlijst communieshoots 2024

Ontvang tijdens de herfstvakantie ’23 alle info

Kim over communieshoot vorige jaar:  Niet normaal. Wat wordt dit een moeilijke keuze. Ze zijn één voor één prachtig. Echt enorm mooi. En dan die slideshow. Wauw met dat muziekje erbij... echt kippenvel. Emma staat er echt op zoals ze is. Magisch om te zien. 

Communiedagen

Allemaal een tikkeltje anders

Ik kies voor de communiedagen met unieke, karaktervolle locaties. Omdat de shoots al vrij vroeg ( start februari ’24) van start gaan, staan er ook een aantal binnenlocaties op de lijst. Zo hebben de kinderen geen koud in hun communie-outfit. De shoots rond de paasvakantie en erna gaan dan wel buiten door.

Tijdens de communiedagen werk ik met 2 formules: groei en bloei formule

Boeketformule

de communieshoot op maat of voor het gans het gezin

Omdat ik weet dat zelf kiezen voor sommige klanten heel belangrijk is, bied ik ook een shoot op maat – formule aan. Hier maak ik tijd om foto’s te maken van gans het gezin op jullie favoriete locatie. Ook ideaal voor wie meer dan 1 communicant heeft en meer tijd en ruimte wil voor de shoot.

Als je kiest voor deze formule zitten alle beelden inbegrepen en krijg je een volwaardige gezinsshoot + communieshoot van 1u30 à 2u. Inclusief fotoalbum en printvergrotingen.