Cadeaubon

 

Dit is geen cadeaubon als alle andere. Dit is een persoonlijk geschenk die de ontvanger mag invullen met plezier, tederheid en herinneringen.
Een fotoshoot is ook niet zomaar een cadeau. Het is quality time, puur genieten en een ervaring geven. Het is beelden schenken die een traantje doen wegpinken of zorgen voor een glimlach. Een cadeaubon die past bij elke gelegenheid; Moederdag, Kerst, geboorte, verjaardag, Valentijn of zomaar. Wat de gelegenheid ook is… een cadeaubon van Studio Papaver is een gegarandeerde WAUW-factor.

Aangezien ik werk met pakketprijzen kan er gekozen worden voor een bedrag in overeenstemming met welbepaald pakket, alsook voor een vrij bedrag: 

Lees meer over de soorten shoots & hun prijzen in de brochure.

De boekingskost als cadeau:

Kies je ervoor om enkel de boekingskost cadeau te doen, dan schenk je de ontvanger de ervaring van de shoot zelf en daar zijn GEEN beelden inbegrepen. De ontvanger dient achteraf nog zelf een pakket aan te kopen met het aantal beelden dat hij/zij wenst.

  • Vleugels: 150 €
  • Mommy and me FREE (natuur): 150 €
  • Mommy and me COSY (in de stal -studio): 200 €
  • Nest: 200€

Boekingskost + een pakket cadeau doen

Hier doe je een ervaring cadeau. Je geeft de gelukkige een shoot, beelden én printkrediet cadeau. Lees er alles over in de brochures ‘Nest’ (maternity, newborn, baby) of ‘Vleugels’ (kinderen, gezinnen en family). Bij onderstaande prijzen zit de boekingskost + pakket A/B/C  inbegrepen. Kies je voor de goedkoopste formule, dan kan de ontvanger na de shoot zelf upgraden en kiezen voor een duurder pakket indien gewenst.

 • Vleugels: 350 € /500 € / 700 €
 • Mommy and me FREE: 350 €/500€/700€
 • Nest: 400 € / 550 € / 750 €
 • Mommy and me COSY: 400 €/ 550 €/ 750 €

Vrij bedrag

Wens je alsnog een ander bedrag of shoot te schenken, dat kan zeker!

De waardebonnen worden gratis verstuurd of kunnen opgehaald worden te Meulebeke.

Hieronder kun je de waardebon bestellen. Binnen de 48 uur krijg je een mail met de betaalgegevens en verdere informatie.

address marker
Marialoopsteenweg 60
8760, Meulebeke
e-mail envelope
info@studiopapaver.be
phone
+32 474 55 98 30